fbpx

Lelaki Memiliki Jambang Dianggap Lebih Maskulin

transplant jambang

Pelakon terkenal Shah Rukh Khan juga adakalanya berjambang dalam penampilannya. Sumber gambar : Google

Ada yang beranggapan lelaki yang memiliki jambang kelihatan maskulin. Lebih-lebih lagi bagi lelaki yang dianugerahkan wajah kacak, jambang yang dimiliki dianggap satu nilai tambah buat dirinya.

Baca lagi : 5 Atlet Dunia Yang Pernah Melakukan Transplant Rambut.

Ada lelaki yang gemar menyimpan jambang dan ada yang sebaliknya. Ada pula yang lebih suka pada penampilan kulit muka yang bebas dari jambang.

Namun, terdapat lelaki yang sememangnya tidak dikurniakan jambang tetapi ingin memiliki jambang untuk kelainan gaya penampilan. Jambang yang kemas dan teratur dapat menjadi salah satu daya penarik dalam penampilan diri seseorang lelaki.

Sebenarnya kadar pertumbuhan jambang seseorang lelaki itu banyak dipengaruhi oleh genetik. Ada yang mudah ditumbuhi jambang oleh kerana genetik keturunannya sebegitu.

Baca lagi : Atasi Kebotakan Dengan Kaedah Tanam Rambut

Bagi mereka yang ingin memiliki jambang tetapi secara semulajadinya kadar pertumbuhan jambang yang dimiliki adalah tidak banyak atau hampir tiada sebenarnya masih ada cara untuk mendapatkannya melalui kaedah rawatan transplant.

Sekiranya anda berminat mengetahui dengan lebih lanjut tentang transplant jambang, boleh klik untuk pertanyaan tentang transplant jambang di sini, Dr. Shah Hair Clinic.

Suka dengan artikel tentang RAMBUT? LIKE dan SHARE di Facebook. Sekiranya inginkan artikel secara percuma dari kami, sila lengkapkan EMEL di bawah.

 

Leave a Reply